Over ons

Missie

De Wilde Spoorwegbouw wil een kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare partner zijn. Maar bijna net zo belangrijk is het streven naar een gezonde continuïteit in de werken en een optimalisatie van de winst. Langdurige relaties met opdrachtgevers, onderaannemers en medewerkers staan bij ons hoog in het vaandel. Wij streven in de uitvoering naar hoogwaardige producten, waarin veiligheid en kwaliteit naast aandacht voor milieu en de leefomgeving voorop staan.


Speerpunten van ons zijn:
- Het ontzorgen van onze klanten
- Nakomen van afspraken
- Reactiesnelheid
- Vakbekwaamheid

 

Visie 

Uitgangspunt in de realisatie van ons beleid is onze klantgerichtheid. Door goede communicatie en openheid naar de opdrachtgever zijn wij in staat om, op basis van vertrouwen en wederzijds respect, het bouwproces zo transparant mogelijk te maken. Het vermogen om met de klant mee te denken en onze vakkennis is onze kracht. 

Door het continu ontwikkelen en uitbreiden van onze kennis en ervaring op de verschillende vakgebieden spelen we in op de kansen in de markt en kunnen we verschillende opdrachtgevers nog beter bedienen. Vanuit ons centraal gelegen hoofdkantoor in Vianen beheren wij onze projecten doelmatig waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol speelt. Aandacht voor het milieu, voor onze mensen en onze klanten is voor ons niet weg te denken.

Graag willen wij met u meedenken om voor u kwalitatief hoogwaardig, veilig en duurzaam aan het werk te gaan.

Het spoorbouwbedrijf voor precisiewerk

De Wilde Spoorwegbouw is dé specialist in Nederland op het gebied van precisie-spoorbouw op bruggen, in tunnels en op viaducten. Dat is altijd maatwerk. We voeren onze werkzaamheden uit met vakmanschap, deskundigheid en professionaliteit. Handmatig óf met slimme machines, die we grotendeels zelf ontwerpen en bouwen.

Van klantvraag tot begroting

Krijgen we een offerte-aanvraag binnen, dan bestuderen we eerst zorgvuldig de klantvraag. We bestuderen de tekeningen en adviezen en bepalen of de doorlooptijd haalbaar is. We nemen een duik in ons archief met alle bruggen van Nederland: digitaal of opgeslagen op microfiches. En we raadplegen oude tekeningen op de website van ProRail. Kortom: we brengen in kaart om wat het project vraagt. Op basis van die gegevens vragen we offertes aan bij onze leveranciers, waarna we een begroting maken. 

Werkvoorbereiding en uitvoering

Wordt ons de opdracht gegund, dan gaan we direct aan de slag. Onze werkvoorbereiders plannen tijdig de buitendienststellingen, bestellen de materialen en reserveren de gereedschappen. Daarnaast verzorgen zij alle benodigde kwaliteitsplannen en planningen. We nemen de opdrachtgever in een zo vroeg mogelijk stadium al het werk uit handen. Tijdens de uitvoering blijven we open en eerlijk communiceren. Onze uitvoerders hebben oog voor precisie, planning, kwaliteit en veiligheid. Dit voor een vloeiend proces en een hoge kwaliteit van het eindresultaat. 

Vragen / interesse
Neem contact op
+31(0) 348 470 146
Mail ons