Onze specialismen

Thumbnail Indirecte spoorstaafbevestiging

Indirecte spoorstaafbevestiging

Een spoortracé aanleggen op een kunstwerk is altijd maatwerk. Als specialist in indirecte spoorstaafbevestiging hebben we als geen ander kennis van zowel oude als nieuwe brug-, viaduct- en tunnelconstructies.

 

Thumbnail Perronwerk

Perronwerk

Tot 2030 brengt ProRail alle perrons op 76 cm hoogte ten opzicht van BS (Bovenkant Spoorstaaf). De Wilde verzorgt dit volledig; met diepgaande kennis van perron- én spoorwegbouw. We verzorgen meteen alles op en om het perron. Handig voor u, want u heeft slechts te maken met één partij die alles regelt. 

Thumbnail Kraanbanen & industriesporen

Kraanbanen & industriesporen

Met onze specifieke kennis zijn we een belangrijke speler in de aanleg van kraanbanen en industriesporen. Denk aan havengebieden en grote industrieën. We verzorgen het volledige proces: van ontwerp tot en met uitvoering.

 

Thumbnail Stalen bruggen

Stalen bruggen

Een spoor bouwen of aanpassen op een stalen brug vergt zorgvuldige aandacht. In de werkvoorbereiding en tijdens de uitvoering. De Wilde Spoorwegbouw is in Nederland dé specialist in stalen bruggen. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie.

Thumbnail Stroomrailaanleg en -onderhoud

Stroomrailaanleg en -onderhoud

Voor de metrostelsels in Amsterdam en Rotterdam verzorgen we de aanleg van en het onderhoud aan de stroomrail (ook wel derde rail genoemd). Soms maakt dit onderdeel uit van een grotere spooropdracht, maar we worden ook als specialist enkel voor de stroomrail ingehuurd.

Thumbnail Betonnen spooropstorten

Betonnen spooropstorten

Voor een stabiel spoortracé is het heel belangrijk dat het betonwerk onder het tracé met hoge precisie is uitgevoerd. Vooral op kunstwerken telt elke millimeter. Ook het opstorten van het beton kunt u aan ons overlaten. Dat doen we met uiterste zorgvuldigheid. Immers, we denken en handelen als spoorbouwers.

Thumbnail Ballastspoor

Ballastspoor

Zoekt u een spooraannemer om uw ballastspoor aan te leggen of te vernieuwen? Wij voeren complete vernieuwingen uit van het ballastspoor, met jarenlange ervaring in het werken langs het spoor!

Thumbnail Speciale spoorconstructies

Speciale spoorconstructies

Naast de genoemde specialismes heeft De Wilde Spoorwegbouw inmiddels ervaring in vele aanvullende speciale spoorconstructies. Klik verder om meer te weten te komen.

Thumbnail Ingegoten spoor

Ingegoten spoor

De Wilde Spoorwegbouw beschikt over de kennis en kunde om een ingegoten spoor zeer nauwkeurig af te stellen. Hierdoor ontstaat een geluidsreducerende, onderhoudsarme spoorconstructie.