Ingegoten spoor

  • Geluidsarm
  • Obstakelvrij
  • Onderhoudsarm

De laatste jaren kiezen opdrachtgevers vaker voor een ingegoten spoorconstructie. Op bruggen werkt deze constructie geluidsreducerend. In fabriekshallen of op busbanen en overwegen kunnen de spoorstaven dusdanig weggewerkt worden, dat voertuigen eenvoudig de sporen kunnen passeren of monteurs zonder struikelgevaar door de hal kunnen lopen.

Sinds juli 2019 is De Wilde Spoorwegbouw officieel partner van Edilon)(Sedra om hun ingegoten spoorsysteem (ERS-systeem) aan te brengen. Dit betekent dat De Wilde Spoorwegbouw namens Edilon)(Sedra de gietwerkzaamheden op het project komt verrichten. De Wilde Spoorwegbouw beschikt hiervoor over een compleet assortiment aan materieel en gereedschap. Hierdoor kan ook De Wilde Spoorwegbouw de geëiste kwaliteit leveren.

Maar De Wilde Spoorwegbouw kan bij renovatie van ingegoten spoor meer voor u betekenen dan enkel het verzorgen van de ingietwerkzaamheden. Wij kunnen voor u het gehele traject verzorgen: vanaf het verwijderen van de spoorstaven tot en met het ingieten van de spoorstaven, inclusief het nauwkeurig afstellen hiervan.

Meer informatie over ingegoten spoor?
Neem contact op
+31(0) 348 470 146
Mail ons