KAM

Kwaliteitsbeleid

Ons werk is altijd maatwerk. Het vraagt om een secure voorbereiding en uitvoering. Opdrachtgevers waarderen onze focus op kwaliteit. Daarin gaan we verder dan wordt voorgeschreven. Kwaliteit staat bij ons namelijk centraal. We besteden daarom veel aandacht aan het vakmanschap, de deskundigheid en de professionaliteit van onze medewerkers.

Lees meer

Veilig werken langs het spoor

Natuurlijk besteden we veel aandacht aan veiligheid voor medewerkers. Want spoorwegbouw is niet zonder risico’s. We maken vakkundig gebruik van ons materieel en van onze kennis van het spoor. Bovendien is veiligheid ook een kwestie van logisch nadenken. Kortom, veilig werken zit in ons DNA. Dat stelt ons in staat om, ook na een dag van uitdagende omstandigheden, weer veilig thuis te komen.

Lees meer

Duurzaamheid

Meegaan met de tijd is voor ons belang. In het belang van mens, dier en milieu gebruiken we ons materieel efficiënt. We gaan zuiniger om met energie en zijn ons bewust van de impact van onze activiteiten op de natuur.

Lees meer

Veiligheidsladder Trede 4!

De Wilde behaalt Veiligheidsladder Trede 4
Veiligheid heeft bij De Wilde hoge prioriteit en zit in alle vezels van ons bedrijf verankerd. Eind maart 2020 hebben de veiligheidsaudits voor Trede 4 plaatsgevonden, waarna wij de goedkeuring en het nieuwe certificaat Veiligheidsladder Trede 4 ontvingen. Wij zijn trots op het behaalde resultaat. Hier hebben wij samen – als één bedrijf – hard aan gewerkt.

Lees meer

Veiligheidsladder Trede 4!