KAM

Kwaliteitsbeleid

Ons werk is altijd maatwerk. Het vraagt om een secure voorbereiding en uitvoering. Opdrachtgevers waarderen onze focus op kwaliteit. Daarin gaan we verder dan wordt voorgeschreven. Kwaliteit staat bij ons namelijk centraal. We besteden daarom veel aandacht aan het vakmanschap, de deskundigheid en de professionaliteit van onze medewerkers.

Lees meer

Veiligheidsbeleid

Natuurlijk besteden we veel aandacht aan veiligheid voor medewerkers. Want spoorwegbouw is niet zonder risico’s. We maken vakkundig gebruik van ons materieel en van onze kennis van het spoor. Bovendien is veiligheid ook een kwestie van logisch nadenken en eigenverantwoordelijkheid te tonen.  

Kortom, veilig werken zit in ons DNA. Dat stelt ons in staat om, ook na een dag van uitdagende omstandigheden, weer veilig thuis te komen.

Lees meer

Duurzaamheid

DE TOEKOMST LIGT IN HET CIRCULAIR BOUWEN! 

De Wilde NL heeft al veel oplossingen bedacht om duurzamer te bouwen. Zoals speciale machines voor indirecte spoorstaafbevestigingen, afvalmanagement en het gebruik van blauwe diesel voor onze machines op de projecten. Uiteraard maken wij de komende jaren nog meer stappen. 

Naast duurzaamheid en innovaties houden wij ons bezig met de impact van onze werkzaamheden op het milieu. Wij bedenken duurzame oplossingen bij tenders om een zo goed mogelijke MKI-waarde (milieukostenindicator) aan te kunnen bieden. Ook in de uitvoering van projecten zorgt De Wilde NL ervoor om zo duurzaam mogelijk te bouwen. 

Lees meer

Veiligheidsbewustzijn

De Wilde behaalt Veiligheidsladder Trede 5

Veiligheid heeft bij De Wilde hoge prioriteit en zit in alle vezels van ons bedrijf verankerd. Begin 2023 mochten wij dan ook trede 5 op de Veiligheidsladder (SCL) beklimmen. Wij zijn trots op het behaalde resultaat. Hier hebben wij samen – als één bedrijf – hard aan gewerkt.

Lees meer

Milieubeleid

Meegaan met de tijd is voor ons belang. In het belang van mens, dier en milieu gebruiken we ons materieel efficiënt. We gaan zuiniger om met energie en zijn ons bewust van de impact van onze activiteiten op de natuur.

Lees meer

Certificeringen

De Wilde Spoorwegbouw werkt met focus op kwaliteit, veiligheid en milieu.

Onze certificaten zijn hier te downloaden.

Lees meer

Veiligheidsbeleid